Προφίλ

Εταιρεία

Το Κτηματομεσιτικό Δίκτυο Oikies Real Estate ® ξεκίνησε την ξεχωριστή και ιδιαίτερη εξυπηρέτηση των πελατών κατοίκων της πόλης της Θεσσαλονίκης το έτος 2007. Σε έναν ιδιόκτητο χώρο στην οδό Πέτρου Συνδίκα 61 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ο κ. Γεώργιος Ν. Κούσης έθεσε τον θεμέλιο λίθο για το νέο ξεκίνημα του.

Συνοδοιπόροι του σε αυτό το δύσκολο 10ετές ταξίδι οι Συνεργάτες του οι οποίοι σχηματίζοντας μια οικογενειακή ατμόσφαιρα διασφάλισαν την επιτυχημένη πορεία του Κτηματομεσιτικού Δικτύου Oikies Real Estate ®.

Με συνέπεια και σκληρή προσωπική εργασία, με μόνο γνώμονα και κανόνα την Αναγνώριση και τον Σεβασμό των αναγκών των πελατών η οικογένεια μεγάλωσε. Έτσι λοιπόν το 2012 άνοιξε το 2ο υποκατάστημα στο Κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Διευρύνοντας συνεχόμενα την γκάμα των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και όχι μόνο, το Κτηματομεσιτικό Δίκτυο Oikies Real Estate ® συμπεριέλαβε πλέον των κλασσικών υπηρεσιών κτηματομεσιτίας και υπηρεσίες ανακαινίσεων (μερικής – ολικής), έκδοσης ενεργειακών πιστοποιητικών και έκδοσης δανείων και διαχείρισης ακινήτων (μερικής – ολικής). Διαρκώς αναζητώντας την πληρέστερη και κάθετη εξυπηρέτηση των πελατών – αγοραστών ή πωλητών), η οικογένεια Oikies Real Estate ® μεγάλωνε διαρκώς.

Το 2014 δημιούργησε και το 3ο υποκατάστημα στην περιοχή της Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης με σκοπό στρατηγικά να καλύψει γεωγραφικά όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Τότε λοιπόν συνιδιοκτήτης της εταιρίας έγινε ο κ. Φίλιππος Γ. Προγιόπουλος, ο οποίος με την εμπειρία του στον Κτηματομεσιτικό και κατασκευαστικό κλάδο έδωσε μεγαλύτερη ταχύτητα την εταιρία. Με επέκταση του χαρτοφυλακίου σε πανελλαδικό επίπεδο η εταιρία πορεύεται και καλύπτει τα πλέον ΔΙΕΘΝΗ STANDARD ικανοποιώντας πελάτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Τα θετικά σχόλια και η αποδεδειγμένη ικανοποίηση των πελατών – ιδιαίτερα των πρώτων ετών των πρωτοφανών οικονομικών προκλήσεων που αντιμετώπισε η χώρα – φέρνουν το Κτηματομεσιτικό Δίκτυο Oikies Real Estate ® στην ΚΟΡΥΦΗ των Κτηματομεσιτικών γραφείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Με ένα Δυναμικό σύνολο από πάνω από 30 Επαγγελματίες Εκπαιδευμένους Ενεργούς Συνεργάτες και με ένα χαρτοφυλάκιο από πάνω από 9.000 Επικαιροποιημένα Ενεργά Ακίνητα στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας με ανθρώπινο πρόσωπο σεβόμενοι πάντα την αγορά.

Κτηματομεσιτικό Δίκτυο Oikies Real Estate ® μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ΣΕΒΑΣΜΟ και ασφάλεια παρέχοντας:

  • Πώληση / Εκμίσθωση Ακινήτου
  • Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Ταυτότητας
  • Αντιπαροχές
  • Εκτιμήσεις Ακινήτων
  • Χρηματοδοτήσεις / Δάνεια
  • Κατασκευές / Ανακαινίσεις
  • Διαχείριση ακινήτου